PRAXIS, Тренинг Системи и Обуки

 

PRAXIS Тренинг Системи и Обуки е компанија за тренинг и обуки, дел од

Interconn UBS

Адреса: Владимир Комаров 6-3/6
fax: +389 2 2463443
e-mail: praxis@interconn-ubs.net, contact@interconn-ubs.net

Митко Керамитчиев 070/330703

 

Зачленете се за добивање на
PRAXIS
- двонеделен електронски магазин.
Зачленувањето не само што е бесплатно, туку како награда ќе добиете линк за download на книгата Think And Grow Rich од Наполеон Хил

 

Вашето име:

Вашата е-mail адреса:

Вашите податоци ќе бидат сигурни на сервер кој автоматски ги чува и ажурира податоците. Влезот и излезот од mailing листата е под целосно ваша контрола.